jääräpäisesti järkkymätön jää yksin muuttuvassa maailmassa muuttumaton muuttuu muukalaiseksi oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.10.2022 9:26 niia Tosi hieno. Muutamassa rivissä totuus. Luin yöllä sun runoja, kirjoitat ajatuksella ja tosi taitavasti. Kiitos. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.10.2022 17:49 trrrauma Voi kiitos <3 ja ihana kuulla, että oot tykännyt mun runoista! :) <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut