Te uskoitte huomiseen
te uskoitte elämään,
oli joku jolle kaikki
oli liikaa
Jouduitte olemaan ne,
jotka kärsivät
ne jotka joutuivat
näkemään viimeiset hetkensä.
Teidän muistonne
elää sydämissämme ikuisesti
tapahtumat kauhukuvina
sisällämme.
Selite:
Jokelan verilöylyn uhrejen muistolle, 7.11.2007 oli murheen päivä täälä Suomessa. Levätkää rauhassa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Se oli kamalaa, hirvittävää ku oli kuolonuhreja. Mutta toisaalta, ihan kaikkihan niitä uhreja sitten on. Kauniisti kirjoitettu.
ystäväni kuoli tuola. Kaunis runo.
Kylmät väreet ;sss
Niin kaunista..