Muistan ikuisesti,
sun hammasrivistösi,
näytit sitä
niin mielellään kaikille
Olit ystäväporukan
valopilkku,
sait meidät
hyvälle tuulelle
Muistan aina,
sun hiuksesi
pidit niitä
niin kauniisti
Pienet asiat,
jäävät mieleemme
Sinut me tulemme,
muistamaan ikuisesti.
Selite:
Siunu muistollesi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi