Rakkaan muistolle nro. 2

Runoilija Jane

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori ihminen joka tykkää käyttää aikaansa kovin monella tavalla, myös opettelemalla kirjoittamaan. :) Saa kommentoida. :)
 

Liian aikaisin,
päättyi sun elämä.
Vielä monta vuotta
olisi ollut kuljettavana

Olen miettinyt paljon:
Miksi en huomannut?
Olit niin iloinen ja
vahvan näköinen.

Mutta se ei ollut totuus,
olit synkkä ja heikko.
Teit kaiken valmiiksi
ja toteutit suunnitelmasi.

Katosit luotamme
hauhealla tavalla,
jäit muistoihimme
kauniina asiana.

Selite: 
kiitos.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikäväsi on kouriintuntuvaa....Hän oli väsynyt...Osanottoni suruusi.Voimia.

 

Käyttäjän kaikki runot