Kun elämä vasta alkoi aukeamaan,
tuli enkelit sua noutamaan,
ne ottivat sua kädestä ja veivät mukanaan.
Ei kukaan mitään mahtanut,
se oli käsky korkeimman,
sut ikilepoon nukuttaa.
Selite:
Jamin muistoksi, Jami on jo kotona. <br/>
<br/>
"16.08.08 Sä lähdit, ei vielä ois kuulunu olla sun aika, mut ilmeisesti näin oli vain käytävä. Kaikki muistot mieleen palaa, kuin eilisenä. Lepää rauhassa. " <br/>
<br/>
Jami kuoli tapaturmaisesti 17- vuotiaana. </3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava, erityisesti toinen säkeistö.
Koskettava, erityisesti toinen säkeistö.