Sinun ei tarvitse sammuttaa toisen kynttilää saadaksesi omasi loistamaan kirkkaammin.
Selite:
Korkealentoista ajattelua lenkkipolulta.
En tosin tiedä, onko tälläinen aforismi jo olemassa, kuulosti ainakin tutulta, kun se eräänä iltana päähäni pyllähti.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on hieno ja kaunis aforismi!! kiitos.
Hieno ajatus. Kaksi kynttilää kuitenkin valaisevat laajemman alueen ja jos toinen vahingossa sammuu, voi toisella sytyttää. jne.
Mahtavaa! Kunpa kaikki ymmärtäisivät tuon!
Hieno ajatus...kumpa kaikki muistaisivat sen :)
Tämä on totta. Ja kyllähän se kynttilän loiste riippuu myös siitä "sydämen" langasta. Mieletön oivallus, tämäkin.
Niinpä niin. Tämä pitäisi muistaa. Tuo kynttilä on hauska vertaus!
Viisas ajatus kauniisti
puettuna runomuotoon. :)