Jokainen päivä,
jokainen hetki
Saman toistoa
Ei mitään uutta,
kaikki vain toistuu
joka päivä uudestaan
Ei mitään
mikä poikkeaisi normaalista
rutiiniksi käyneestä ajan tuhlauksesta
Itse kaipaisin siihen jotain
Jotain piristettä
vain yhden asian kerran viikossa
Joka poikkeaisi normaalista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hmm. sai ajattelemaan että sitä itsekkin kaipaisi jotain vaihtelua, tuntuu kuin olisi päivät samoihin rutiineihin ja kaavoihin kangistuneita..
Hienoa mietintää!
Tuttu tunne, tuo jonka oot sanoiksi pukenu.
hmm. sai ajattelemaan että sitä itsekkin kaipaisi jotain vaihtelua, tuntuu kuin olisi päivät samoihin rutiineihin ja kaavoihin kangistuneita..
Hienoa mietintää!
Tuttu tunne, tuo jonka oot sanoiksi pukenu.