Joskus tunnen itseni murenevan
joskus luulen olevani kokonainen
Huomaan usein sanojeni olevan vain valhetta itselleni
valheellisia sanoja
petollisia kuiskauksia
Jokainen sana mitä uskottelen itselleni
on vain henkäys tuulen mukana
joka katoaa metsän synkkyyteen
Pimeyteen mistä en saa sitä kiinni
Sanani murenevat mielessäni
menevät solmuun
ja lopulta katoavat
Selite:
8.11.11 klo 11.10
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi