rakastumista vain

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

sotkuinen lattia
kirjat hujan hajan
tyttö pörrötukka
istuu sängyllä

mietiskellen sinua
ihanaa hymyäsi
miten sen kertoisi
miten sinusta pitääpi

sternberg sanoi,
että ihminen rakastuu kriisitilanteissaan herkimmin
kai sitä saa toivoa
että sinullakin olisi kriisi meneillään

Onkohan kukaan koskaan ollut yhtä hullu kuin minä
rakastunut ja kärsinyt
epäillyt tunteitaan
ja silti jatkanut

rakastunut ainavaan <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin. erityisesti tosta kohdasta että "sinullakin olisi kriisi meneillään" :D niinpä. hieno runo tosin kokonaisuudessaan, kivasti muotoiltu pohdinta, joka etenee hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot