Pakollisessa erossa

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

Monta päivää välillämme
ennenkuin taas tapaamme
tunnen silti sinut lähelläni
vain illalla sängyssäni

ymmärrän, ettet täällä olekaan.

Unia tulevaisuudesta,
niin yhdessä kuin erikseen
heittävät minut kirpeään aamuun,
jossa en toivoisi olevani yksin.

Tyhjä asunto ilman sinua
huokailee tuulen tahdissa
odottaen sinua paikkaamaan lovet,
joista kylmä viima puskee sisälle.

Elämä ilman sinua
oli vain levottomuutta ja ahdistusta
sanasi ovat laastareita,
jotka peittävät pelkoa tihkuvat haavani.

Tule pian taas luokseni
nautitaan yhdessä kevättä,
sen kirkkautta ja pirteyttä.

Lämmitetään toisiamme syksyn viileydeltä,
ja nukutaan yhdessä ikuiset talviunet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, kaunis, olen elänyt tämän joskus. Suosikkeihin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot