Uusi löytö

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

Haparoiden pimeässä
omassa sydämmessä
löytämättä valoa
tietä pois yöstä.

Sitten tulee tuuli
joka vie pimeyden mennessään
ja edessä kirkastuu totuus
jota ei olisi ikinä uskonut.

Mitä kaikkea sitä voikaan
löytää oman sydämensä syövereistä?

Löysin uuden tien
uuden tavan olla onnellinen
silti muistelen kaiholla
miten olinkaan onnellinen,
kun sain olla lähelläsi.

Nyt kaikki on muuttunut
läheisyys kadonnut
henkinen yhteys katkennut
ja pala minusta irti murtunut.

Miten voin yhä hymyillä
olla onnellinen?
Ehkä tämä vain oli oikea ratkaisu..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot