olisipa jo huominen

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

nykyinen satuttaa aina eniten,
tulevaisuus vanhat haavat parantaa
mutta uudet avaa

ulkona sataa
eikä se lopu koskaan
kylmää ja märkää
villasukat jalkaan
ja peiton alle piiloon

miksei enää pelota
kun ilta tulee
johtuukohan se siitä

kun näen sinut taas huomenna?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

alku on aika (hyvällä tavalla) karkeaa, siksi se tekee hienon kontrastin tuohon ihanan söpöön loppuun :)

 

Käyttäjän kaikki runot