Kohtaaminen

Runoilija Hetazi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä elämässä ovat kaverit, oma kulta ja oma rauha.
 

Elämässä kohtaa haasteita
ne joko selvittää
tai oikaisee helpointa reittiä
mutta vaikka kuinka oikoo tietään
valitsee helpoimman reitin
samat haasteet pitää vielä kohdata uudelleen.

Ei voi kasvaa aikuiseksi
ilman että kohtaa kipeitä asioita

Ei voi jatkaa elämäänsä
ennenkuin ratkoo vanhat haavat auki
ja kohtaa pelkonsa silmästä silmään.

Mitä menetettävää?

Kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot