olen niin huolissani sinusta.
Kuuntelen monta tuntia sinun itkuasi seinän toisella puolella , miettien mitä sinä teet itsellesi.
En halua että satutat itseäsi , haluan että olisit onnellinen että minäkin voisin olla onnellinen.
Olet osa minua , en voisi elää ilman sinua ,haluan auttaa sinua pääsemään yli kaikesta huonosta jota sinun on pitänyt kestää.
En halua menettää sinua rakas <3
sinä olet minulle niin tärkeä .
miten voin auttaa ?
kerro niin teen kaikkeni auttaakseni minun ystävääni .
Selite:
:(
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella ihana ja koskettava