Istun ulkona,
istut viereene ja hymyilet
kuluu tunti ja toinen
juttelemme , nauramme
nautimme toisistamme ,
nautimme tästä hetkestä
miksi hetki ei voisi kestää loputtomiin ?
miksi emme voisi olla aina yhdessä ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi