minä olen saanut tutustua paljon eri ihmisiin
olen saanut paljon kavereita ja
minulla on muutamia todellisia ystäviä ,
mutta minulla on vain yksi sinä ,
olet minun maailmani ja rakkauteni.
en halua menettää sinua koska silloin menettäisin kaiken .
rakastan sinua <3
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi