Rakastuin hänessä älykkyyteen,
luovuuteen,
kiltisti pahan pojan staukseen.
Verbaalisuuden maestro,
viestinnän lähetti.
Erakoitumisesta kohti yleisöä
- lukien ihmiset metrien takaa.
Kuullen itsestään selvät fraasit
-etukäteen.
Mysteerisyyden perikuva,
vaikea hahmottaa.
Pitää ytimensä syvällä,
tunetemattomuuden sotilas.
Verkkaudesta kohti vauhtia,
ristiriitaisuuden perikuva.
Novelleista satukirjaan,
mielenkiintoinen perikuva.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi