Sinä olit sopivan kaukana tullaksesi tarpeeksi lähelle.
Sinä olit oikealla tavalla päättäväinen, mutta osasit silti antaa minulle tilaa hengittää.
Sinun osuvat lauseesi, henkilökohtainen läsnäolo
-kuuntelevan ymmärryksen jalo taito.
Sinä autoit minua löytämään heikkouteni alta vahvuuteni uskaltaa kohdata pelkoni.
Auktoriteetinkin esiripusta Sinä osasit olla ihmiselle ihminen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi