Verbaalisuuteni takalukossa.
Tosin väitetään, että vain teot puhuvat.
Tahtoisin puhaltaa haavasi terveiksi,
luoda tunteen merkityksellisyydestä.
Pahoinvoin voimattomuuttani.
Kunpa osaisin näyttää Sinulle luottamuslauseen elämästä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi