Sanoin kuvaamatta, tiedoilla poseeramatta;
osaan vain tunnustaa, että minä mietin Sinua.
Käsittämättänikin käsitän muistelmani Sinusta, minusta ja Meistä.
Muistojen värittäessä historiaa-
yritän rajata horisonttia selkeämmällä musteella.
Sinua unohtamatta;
takaan sinut estraadin keskitykseen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi