Hymyihini hiivit pikaisen nopeaa.
Auringonpaiste silmissäni Säteestäsi.
Muistilappu siitä, että tyhjä paperi tehty piirrettäväksi,
värityskirja väritettäväksi.
Pelot kampesin tahdolla ylittää esteet minusta.
Ratojen piirrittäessä antaudun;
uskallan jälleen hengittää!
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hymyilevän heleä ja kaunis, hieno :)
Ei täysin avautunut, ja silti pidin. Selittämättömyydessään vangitsi.