Avuton lintu

Runoilija Kianga Yatima

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2005
Viimeksi paikalla: 12.1.2020 4:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Olet kuin kukka ikuisen hallan armoilla "


Nämä runot ovat suurimmaksi osaksi vain tunteiden purkamista, mutta joskus voi löytyä ihan vain hetken inspiraation siivittämiä tekstejä tai ehkä tarinoitakin.
 

Lupasin sinulle, että pidän hänestä huolta
Lupasin sinulle, että hän pärjää
Lupasin sinulle, että hän seisoo omin voimin
Lupasin sinulle, että kaikki olisi hyvin

Nyt seison tässä, peilin edessä
katson kasvoja väsyneitä,
poskia märkiä ja silmiä punaisia
Katson vapisevia käsiä,
katson haavoitettua ihoa

Lupasin sinulle jotain
jota en voinutkaan koskaan pitää

Anna anteeksi minulle,
hän liian voimaton on
enkä hänelle mitään mahda

En kykene häntä pystyssä pitämään

Anna meille anteeksi,
sillä me emme pärjää yksin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu runo. Pidän! Tunnelmaan pääsee hyvin sisälle, sanat vain sopivat hyvin keskenään ja luovat houkuttelevan runon.

 

Käyttäjän kaikki runot