Se hiipii aina varpaillaan,
se aina saapuu hiljaa ja salaa
En ehdi sitä huomata,
en ehdi sitä estää,
kun on jo liian myöhäistä
on se jo virrannut suoniini,
päähäni ja sydämeeni
saaden mielen sekoamaan
Kiihkoa
Toiveita
Unelmia
Hymyä
Hykertelyä
Kehräystä
Ajatukset täynnä kevään iloa
Kevät on myrkky,
joka saa neidon mielessäni
heräämään talviuniltaan
ja huomaamaan
miten hyvältä tuntuu pitää kädestä kiinni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuvaat taitavasti kevään oveluutta ja miten se vain tulee ja onkin jo tässä. Matkaallaan tuo myös monia tuntemuksia. Pidän!