Aurinko tervehtii metsän vihreää
kultaisilla sormillansa hellästi koskien
herättäen
Metsä vastaa hiirenkorvilla,
kirkkailla vesipisaroilla,
itkien huojennustaan,
ikäväänsä jota se tunsi talven ajan
Selite:
Katselinpa ulos ikkunasta ja huomasin miten kaunis ilma siellä on, vesipisaroiden tipahdellessa ylemmältä parvekkeelta ja auringon värjätessä vihreitä kuusipuita keltaisiksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis runo :)
Kaunis.
Hieno.
Hieno.
Hieno.