Hyvät asiat elämässä alittavat
nollan kappaleen huomattavan rajan,
jolloin tunteideni kirjo
löytää itsekin tiensä patologille.
Taas tänään
hyvät neuvot ovat halpoja.
Selite:
Kusetan. Elämässä on muutama hyvä asia, mutta hommat vaan vaikuttaa helvetin epätoivoisilta aina toisinaan...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi