Nimetön

Runoilija diabolos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jumala on kuollut.
-Nietzsche

Nietzsche on kuollut."
- Jumala

 

Mitä jos me olisimme olleet samanlaisia?
Meille olisi riittänyt yksi henkäys,
yksi unelma ja yksi teko.
Olisimme tienneet sen,
mitä toinenkin tiesi,
uskoneet sen,
johon toinenkin uskoi.

Minun huomiseni kulki sinun huomisesi kanssa.
Niillä oli samat silmät,
joilla ne katsoivat samaa tuntematonta.
Minun huomiseni kulki sinun huomisesi kanssa - hetken -
huomatakseen auringon nousevan lännestä ja
laskevan itään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
diabolos Nimetön 4.1.2008 2 Runo
diabolos Nimetön 22.10.2007 3 Runo
diabolos Nimetön 12.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 11.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 9.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 30.9.2007 1 Runo
diabolos Nimetön 27.9.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 14.9.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 25.8.2007 1 Runo
diabolos Nimetön 24.8.2007 0 Runo