Nimetön

Runoilija diabolos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jumala on kuollut.
-Nietzsche

Nietzsche on kuollut."
- Jumala

 

Tänään on ruma ilma ja
mä vihaan sua enemmän kuin
parittomia sukkia
jotka lojuu keskellä huonetta
Vaikket sä loju keskellä
huonetta sä lojut mun päässä
enkä mä vaan voi unohtaa
piikkilankaa
joka kiertyy huolellisemmin
ympäri kaulaa
Tänään on ruma ilma ja
mä vihaan sua
tai en vihaa
mutten rakastakaan

Selite: 
itselleni...<br/>"turhat" välimerkit jätetty jonkinmoisena tyylikeinona pois
Kategoria: 
 

Kommentit

'Vaikket sä loju keskellä
huonetta sä lojut mun päässä'

erityisesti toi lause,
en tiedä miksi,
mutta pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
diabolos Nimetön 4.1.2008 2 Runo
diabolos Nimetön 22.10.2007 3 Runo
diabolos Nimetön 12.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 11.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 9.10.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 30.9.2007 1 Runo
diabolos Nimetön 27.9.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 14.9.2007 0 Runo
diabolos Nimetön 25.8.2007 1 Runo
diabolos Nimetön 24.8.2007 0 Runo