Hetkittäin vesipisaroidenkin huuto
tuntuu rikkovan salaisuuksia.
Rytmikäs rummutus kattoon
vastaa tuhansien hevosten kavioita.
Ne laukkaavat tänne päin ja
minä tunnen itseni pieneksi.
Tahdon piiloutua komeroon -
homehtua,
tukehtua
enkä kuulla huutoa,
joka valuu noroina pitkin kattoa.
Tai muuten huuhtoutuisin
sateen mukana
ja taivaanranta olisi enää
aavistuksen kauempana.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi