Haluan eksyä poluillesi.
Sä oot taikaa.
Juosta huomaamatta pakoon,
jotain mistä ei saa otetta.
Haluan merkitä virheeni ihollesi,
pitkin kynsin.
Polttaa murheeni kiinni kylkeesi,
hohkavalla kehollani.
Haluan heittäytyä sekaisin suhun,
pelätä enemmän kuin koskaan.
Selite:
Tuntui jäävän jotenkin keskeneräiseksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana. <3