katseesi intensiivisyys, loputtomuus
kesytät minut tunneiksi
unohdan huutavan ihoni
sielullani on nälkä
silmäsi ovat väsyneet, kokeneet
mystiset ja oppineet
Hullaannun täysin
niiden kertomasta seikkailusta
lassoan sinua ajatuksin
mutta pysyttelet puolellasi
Selite:
Alkukankeutta ja miljoona ajatusta, mutta ei kuitenkaan suoranaista toimivaa kokonaisuutta. Mutta Mies isolla M:llä ;D
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi