Nuo samat ihmiset
päämäärättä
taskut täynnä menetettyä toivoa
ottavat vastaan saman sateen
tutun tuulen iholla
Kyselemättä
Ohikulkijan hymyyn on helppo tarttua
Josko sittenkin
joku näkeekin
mitä minulla on antaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hymy pelastaa joskus päivän. Hyvä runo 😊
Ehkä tänään päivä on parempi kuin eilinen, jospa tuntematon ohikulkija hymyilee, ehkä sinäkin.
Kaunis ajatus runossasi.