Tupakan katkuinen tuuli kääntyy kasvoilleni
puhallan mietteissäni savua keuhkoistani
suljen silmät ja hengitän syvään
mieli liitää löytämään äänesi
On pakko katsoa pois sydämeni rytmistä
rakastuinko sittenkin..?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi