Siniset silmäsi
tuovat mieleeni taivaan,
tai meren johon tahtoo sukeltaa.
Nuo silmät,
ne saavat minut rauhoittumaan,
aina enemmän rakastamaan.
Voin sukeltaa niihin
ja luottaa siihen;
et hukuta minua.
Voin katsoa niihin
ja sanoa sinulle:
minä tarvitsen sinua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkauden aamun kasteen.
Yhteyden ensi asteen.
Sielun peilistä, itsesi myös näet.
Sellaisena kuin rakas nähdään.