Sade ympäröi minut,
samalla kun
luonto huumaa tuoksullaan.
Annan pisaroiden kastella minut,
ottaa syleilyynsä,
virkistää.
Se vie pois talven tuoman
ahdistuksen, tuskan,
sen synkkyyden.
Se antaa minun taas hengittää
vapaasti, tuntea keveyden
ja raikkauden.
Annan sen ottaa minut mukaansa
siihen uuteen ja ihmeelliseen.
Tätähän minä odotin -
kesä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi