Herään aamuun,
niin synkkään ja pimeään.
Katson taivaalle,
en näe enää tähtiäkään.
Istun ikkunalle,
vaivun mietteisiin.
Tulet vierelleni,
katsot silmiini sinisiin.
Sanot: kaikki kääntyy parempaan,
ei mikään pysty sua rikkomaan.
Susta ei oo luovuttamaan.
Jaksathan uskoa parempaan?
Tartut käteeni,
saat pahan kaikkoamaan.
Pyyhit kyyneleeni,
ja pystyn taas luottamaan.
Sinä, rakkaani,
saat mut elämään.
Olen tässä,
ja tähän aina jään.
Sanot: kaikki kääntyy parempaan,
ei mikään pysty sua rikkomaan.
Susta ei oo luovuttamaan.
Jaksathan uskoa parempaan?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi