Kaikki menneet vuodet,
kaikki kyyneleet jotka itkin,
kaikki huudot maailman tuuliin.
Koko sen ajan etsinkin sinua,
käsiäsi, huuliasi, silmiäsi.
Ja nyt olen kokonainen,
sydämeni sinun käsissäsi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin runo.
Hyvä runo!