Sanoin näkemiin kaikelle tutulle.
Ikävänkin hyvästelin,
samassa tunteen ihastuksen.
Muistot jätän sydämeen.
Joskus iltaisin ne sieltä haen,
taivaalle silloin katselen,
terveisiä sinulle toivottelen.
Jos joskus vielä kohdataan.
Tunteet sisältäni takaisin etsin.
Jos kertoa ne uskaltaisin.
En silloin pakene enää.
Sen sinulle lupaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi