Elämästä palapeliä rakensin.
Muutama palanen siitä puuttui.
Kyllästyin niiden etsimiseen,
vastatuulta päivästä toiseen taivalsin.
Palojen päälle vain istuskelin.
Yksitelleen paikoilleen asetin,
välillä väärään,
lopulta oikeaan.
Kuvaa lähes valmista katselin.
Ja hymyilin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi