Erään hiipuvan sielun imelä katku
kirkuu seinille
lupaillen vienosti ateriaa
henkisille karnivoreille
jotka uteliaat silmät levällään kuin lautaset
odottavat viimeisiä orgioitaan
jännittyneinä
kuin metsästäjien jouset.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienosti luotu kuva isosta aiheesta :)