Kun vihreän voima vaikenee ja viimaan
vaipuu, kullataan kadut kauttaaltaan keltaiseen.
Hiipii hiljainen haikeus henkiin hauraisiin,
hiipuu haapojen havina hiljalleen.
Punainen hehkuva hetken polkuja valaisee,
sitten polttaa tuhkaksi mustaksi muistot muinaisen.
Ja ennen kuin pakkasta purevaa piiloon pakenee,
meille tulista tuittupäätään, niskojaan nakkelee.
Selite:
Ruskan pasahdus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi