Porstuan portailla lymyää
Agentti Oranssi, ontosti hymyää.
- Jopas myrkyn lykkäs, tuumaa musta kissa.
Jackilla on lepakoita tapulissa!
Karmeissa
raapivat kaarnaiset sormet
puurankojen.
Irvikuva kesän kauneuden,
nuo siluetit
huurteisten luurankojen.
Tuulet ulkosalla uhaten ulvovat.
Unohdettujen huulet tuhannet
kakovat fonejaan, kilpaa kiljuvat.
Selite:
Halloween-teemalla.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elävät runokuvat ajankohtainen ja rikas kirjo.
Hauskan spooky ja spookyn hauska eläväinen runo, kuin pieni Halloween-käsikirjoitus.