Repaleinen keijunmekko vierellä puutarhavajan
havisevan haavan haavoittaman harvan haravan.
Enkelin ohilento, hento kosketus
häiriö.
Ollapa enkeli tai keiju, satyyri tai fauni.
Mutta kun ei edes se selkärankaa pakottava
ensidemoni,
Paholaisen konsertto, A-B-C-D-E-F,
jopa G- molli!
Joskus olit sinäkin, ihminen,
lihallinen, todellinen.
Neljäs vaihe syklissä muodonmuutoksen.
Nyt pelkkä läpäisevä kalvo.
Epätodellinen kalmo.
Selite:
Saa halata- päivä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi