112

Runoilija VaikeuksienValtiatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huone vääristyy
pää kaatuu
itsestään vasempaan

Pelko virtaajoka soluun
aivoissa sihisee
käsissä pistelee
112
nyt se on menoa

Kasvoja edessä
ääniä kysymyksiä
huone täyttyy
ajatukset kaikkoaa

Todellisuus laskeutuu takaisin
tyhjyys onnellisuus kiitollisuus
valtaa mielen
MINÄ ELÄN

Yhtään hetkeä ei ole hukattava
jokainen hetki maistettava
jokainen ystävä nähtävä
jokainen pävä rakastettava...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot