Sammonkadun kaksikko

Runoilija VaikeuksienValtiatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nuoren iho kimmoisa
mummon iho veltto
nuorella finnejä
vanhalla poimuja

käsikädessä he katsovat eteenpäin
rintarinnan tulevaisuuteen

Toinen kuollut
toinen elää
edessä kuitenkin toivoa

toivoa rakastaa
toivoa vaeltaa
toivoa pysähtyä
kuulla rytmejä sydämen
kuulla sanoja sisimmän

Selite: 
Minä ja rakas mummo, ikuinen kaksikko...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot