suunnitelmia ja haaveita

Runoilija VaikeuksienValtiatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivonpilkahdus kuin repeämä pilvimassassa
tulevaisuus on olemassa

Sunnitelmia ja haaveita
mielen uumenissa
pitää löytää väylä toteutukseen

Asunto
työ
koira

Unelmat ovat pienet
mutta lämmittävät mielessä
joka päivä
mukana aina

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot