Rakas täällä olen!

Runoilija VaikeuksienValtiatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

MItä sydämeni kätkee?
surua, vihaa, katkeruutta
iloa hyväntahtoisuutta rakkautta

Kaiken tuon sekoitus olen
iloista suruahyväntahtoista vihaa
rakasta katkeruutta

Kuinka saisin surun, vihan,katkeruuden
kadotetta iäksi?
minkälainen prinssi tuisi pelastamaan

Unelmien prinssi
tumma ja komea
tule kun haluat
täällä mä olen!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot