Aika unelmoi
eilisestä
vuosista jo menneistä.
Ihminen unelmoi
huomisesta
siitä onnellisemmasta
tulevasta.
Siinä ristiriita pieni
Aika ja Ihminen
samaan muottiin painetut
tässä
hetkessä
ja nyt
tekevät kompromisseja.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi