Kasvatan käärmettä
petollista ja pitkää
En ota lääkettä
myöhemmäksi lykkää
Mieluummin jaloitta
paikoillaan hyppää
kuin täysin tunteetta
rakastaan nyökkää
Kärsii vääryyttä
sielutonko riittää
viimeistä sädettä
peileistä kierrättää
Kuiskivaa pahetta
kauemmas pyörittää
Vanhaa valetta
huomisen myöntää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi