Kosketathan

Runoilija röllineiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista :)
 

Kaipaan
kosketusta
hellää.

Ihoni
kylmästä
väreilee.

Tuo lämpösi
lähelleni
ja kosketa.

Annan
siihen
luvan.

Selite: 
Välillä vain se yksi kosketus voi pelastaa päivän :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämpöä ja läheisyyttä tarvitsemme, jotta arjessa jaksaisimme.

Näinhän se monesti menee :) lyhyesti ja ytimekkäästi kiteytetty :) hieno :)

Hieno runo herkkää kosketusta vailla.
Jospa minä, vaikka ihan hiukan poskea pehmyttä hipaisen...noin.

Hyvä runo saa sympatiat puolelleen.

 

Käyttäjän kaikki runot