Muistatko,
sen kirjasarjan,
jota luimme,
molemmat?
Muistatko,
ne bikinit,
jotka ostimme,
uudenkarheat?
Muistatko,
ne ihmiskohtalot,
joita katselimme,
McDonald`sissa?
Muistatko,
ne puheet,
tulevaisuudesta?
Muistatko,
minut vielä,
sellaisena?
Selite:
Kirjoitettu parhaalle ystävälle, josta erkanin asuin- ja opiskelukaupungin muutoksen vuoksi.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma, koskettavaa.